Over ons

Image

Over ons

Missie & Visie

DMCcare Thuiszorg is een groeiende thuiszorgorganisatie in het verlenen van zorg vanuit ons hart met als doel het organiseren en afstemmen van de juiste zorgverlening in iedere situatie, waarbij de persoonlijke dienstverlening en ondersteuning zijn gericht om de gezondheid van onze cliënten te bevorderen en om hun zelfredzaamheid zoveel mogelijk te behouden en leef plezier te borgen.

Samen staan wij sterk
Het doel is zorg leveren vanuit een positieve kijk op de gezondheidzorg en laten ons hierbij door zoveel mogelijkheden leiden door niet alleen het ziektebeeld, gebreken of belemmeringen van onze cliënten zien. Wij kijken vooral ook naar zaken waarmee wij onze cliënten hun welzijn kunnen ondersteunen. Zelf – en Samenredzaamheid zijn is de kern van onze zorgverlening . Onze zorg en ondersteuning zijn erop gericht de gezondheid van onze cliënten te bevorderen. Wij bekijken samen met de cliënten, familie en mantelzorgers waar hulp nodig is en zoeken samen met hen naar passende oplossingen.

Onze cliënten staan voor ons centraal, door de kwaliteit van onze dienstverlening te garanderen werken wij vanaf een bedrijfsmatig ingerichte organisatie waarin deskundig, betrokken, gemotiveerde zorg professionals een essentiële rol vervullen.

De verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten die ouder worden en/of herstellende zijn van een ingreep of die in de laatste fase van hun leven verkeren staan hun waardigheid centraal in onze zorgverlening.

Door het leveren van zorg en ondersteuning die aansluiten bij hun hedendaagse leven, verleden en gewoonten door onze zorg professionals die samen met de mantelzorgers werken vanuit een positieve kijk op de gezondheidzorg van onze cliënten, garanderen wij onze drie uitgangspunten namelijk persoonlijke aandacht, deskundigheid en kwaliteit.

  1. Persoonlijke aandacht
    Vanaf het eerste moment begeleiden wij met veel aandacht het contact met onze cliënten. Iedere zorgaanvraag behandelen we met persoonlijke aandacht om zo de juiste zorgverlening af te stemmen naar uw persoonlijke sfeer en levensstijl. Geheel kosteloos komen wij langs voor een intakegesprek.

  2. Deskundigheid
    De zorg professionals van DMCcare Thuiszorg hebben persoonlijke ervaring op het werkgebied van de (particuliere)thuiszorg. DMCcare thuiszorg biedt een unieke combinatie van ervaring, persoonlijke aandacht en continuïteit door het ondersteuning en begeleiding voor onze cliënten en zorg professionals in de thuissituaties.

  3. Kwaliteit
    DMCcare Thuiszorg hecht veel waarde aan kwaliteit. Dit wordt door ons gewaarborgd. Daarnaast bieden wij in samenwerking met een erkende zorgopleider gekwalificeerde trainingen aan voor onze zorg professionals.
Image
Image

logo DMCcare 259x126 

Wij leveren thuiszorg vanuit een positieve kijk in verpleging en verzorging in elke thuissituatie.

 

Contactgegevens

DMCcare Thuiszorg
W. Dreesweg 6
1314 VB Almere
Telefoon: 085 130 69 62
E-mail: info@dmccare.nl